5 tips voor een goedkope verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je dat natuurlijk doen op een bepaald budget. Goedkoop verhuizen: veel mensen vragen zich af hoe dat moet. Er zijn vele manieren om de verhuizing efficiënter te maken, maar ook goedkoper. Met de hulp van verhuisbedrijven, zoals Verhuizersrotterdam, kan je al best ver komen door goed advies. Met behulp van wat extra verhuistips maak je je verhuizing goedkoper en misschien lukt het je zelfs, met wat handigheid en geduld, om gratis te verhuizen.

Doe zo veel mogelijk zelf

Grijp de verhuizing aan om niet alleen nu, maar ook in de toekomst geld te besparen. Dit doe je door zo veel mogelijk zelf te doen, want je kunt meer denkt. Het (de)monteren van meubels is bijvoorbeeld vaak niet zo moeilijk als het eruitziet. Als je de gebruiksaanwijzing er eens bij pakt, kan je goed zien hoe het meubel in elkaar zit. Je kunt ook jezelf aanwijzingen geven door er licht op te markeren met potlood. Daarmee geef je aan waar welk onderdeel van het meubel hoort. Ook kunnen verschillende klussen in je nieuwe woning met geduld vaak zelf doen. Zo kan zelf behangen veel geld schelen en kan het steeds weer van pas komen om zelf te kunnen behangen.

Kies voor zelf verhuizen of ga voor een goedkoop verhuisbedrijf

Het verhuizen zelf, dus het inladen en weer uitladen van alle kan allemaal verschillende soorten prijzen hebben. De goedkoopste manier is zonder twijfel om de verhuizing zelf uit te voeren. Dat betekent zelf al uw spullen naar buiten sjouwen, zelf de verhuisbus (of verhuisbussen) inladen, zelf de verhuisbus rijden, zelf alles weer uit de bus tillen en een plek geven in uw nieuwe woning. Als je zelf gaat verhuizen, moet je erop letten dat je van tevoren prijzen vergelijkt voor het verhuisbusje. Een goedkoop busje huren doe je door van tevoren offertes op te vragen bij verhuisbedrijven en autoverhuurbedrijven. Het tijdstip van huren wil ook nog wel eens invloed hebben op de prijs, dus kijk ook of u de kosten kunt drukken door op een andere dag of een ander tijdstip te huren. Kies daarom een goedkoop verhuisbedrijf, zoals verhuisbedrijf Rotterdam.