Hoe houd je je woning koel in de zomer?

Iedere zomer kan het weer ineens verstikkend heet worden in ons kikkerlandje. Die hitte zijn we eigenlijk niet gewend en kunnen we ook niet verdragen. Daarom willen we de hitte zoveel mogelijk buiten houden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Een elektrisch gordijn van Powered Blinds is in ieder geval een goede eerste stap.

Geen moeite

Een elektrisch gordijn is eigenlijk al wat de naam verklapt: een gordijn, maar dan elektrisch. Omdat het een laag stof is, houdt het goed de warmte buiten die anders door je raam heen een broeikaseffect zou creëren in je woonkamer. Het elektrische aspect houdt in dat je niet zélf helemaal naar het raam hoeft te lopen en hoeft te hannesen totdat hij eindelijk omhoog of omlaag gaat. Daar heb je bovendien helemaal geen zin in als het zo warm is, want dan moet je weer extra bewegen en transpireren.

Op afstand besturen

Een ander voordeel is dat je het elektrisch gordijn van Powered Blinds ook op afstand kan besturen. Niet alleen scheelt dat dus de moeite om te bewegen, maar je hoeft ook niet ongemakkelijk in de raamopening te staan waar je buren je kunnen aankijken. Ook hoef je niet in de ruimte te zijn waar je het elektrische gordijn naar beneden of juist omhoog wil laten. Dat kan gewoon via een afstandsbediening of via een applicatie.

Duurzaam

Tot slot gaan elektrische gordijnen minder snel kapot. Elektrische gordijnen zijn heel handig in het gebruik en makkelijk te installeren. Als je ze niet zelf wil installeren, kan je ze ook laten installeren door werknemers van Powered Blinds. Kapot gaan ze dus ook niets snel, waardoor ze relatief een nog betere deal zijn dan reguliere gordijnen. Ook scheelt het je weer ruzie met je gezin over wie het gordijn heeft gesloopt. In plaats daarvan zit je altijd lekker koel in je huis met je gordijnen van Powered Blinds die makkelijk op afstand bestuurbaar zijn.