Is Rotterdam de leukste stad van Nederland?

Ga je verhuizen naar Rotterdam? Wat trekt deze stad jou dan aan of vind je het de leukste stad om te wonen? In ieder geval is het wel de meest goedkoopste stad, als het gaat om het kopen van een huis. Je betaald hier namelijk stukken minder dan wanneer je in Amsterdam of Den Haag woont. 

Verhuizen

Een nieuw huis kopen in een stad kost al veel geld en wanneer je eenmaal gaat verhuizen, moet je eigenlijk ook nog een verhuisbedrijf inschakelen. Ook dit kan aardig wat geld kosten. Daarom raad ik je Studentverhuisservice aan, een low-budget verhuisbedrijf, maar werken wel hard en zorgen dan ook dat alles compleet en tot op de puntjes is verzorgd. Ze zijn dan wel gevestigd in Amsterdam, maar wanneer jij wilt verhuizen naar een andere stad als Rotterdam of Den Haag, dan kunnen ze ook dienen als verhuisbedrijf Rotterdam, zolang jij maar een tevreden klant bent.

Een leuke of aantrekkelijke stad?

Wat maakt een stad nou aantrekkelijk of leuk? Dit zal voor iedereen anders zijn en wat de één vind, is de ander het misschien wel totaal niet mee eens. Daarom ieder voor zich. Maar een aantal factoren wat een stad leuk of aantrekkelijk maakt, zijn;

  • bereikbaarheid van de stad, maar ook dorpjes eromheen
  • inwoners van de stad
  • ruimtelijke kwaliteit
  • voorzieningen die in de stad zijn

Als je gaat verhuizen voor meer sfeer, is Rotterdam een aanrader. Vooral voor de voetbalfans onder ons. De sfeer omtrent het voetbal in deze stad, is gewoon onwijs gezellig en er zal weinig geks gebeuren. Misschien trekt het jou juist wel aan omdat er in vergelijking tot Amsterdam, minder toeristische steegjes zijn. In Amsterdam zie je namelijk in elke straat en elk steegje veel toeristen lopen en is er niet veel ruimte meer over. In Rotterdam is dit dus precies het tegenovergesteld. Dus hou je wel van drukte, maar niet zo erg? Ga dan naar Rotterdam.

De leukste stad?!

Wat Rotterdam de leukste stad maakt, is dat er altijd genoeg te zien en te beleven is. Wanneer je bijvoorbeeld de hele dag alleen maar loopt door de stad en je bent moe, kun je ook een rondvaart maken door de haven van Rotterdam, in een watertaxi gaan of gewoon lekker ronddobberen in een bootje. Zo zie je de stad eens vanuit een ander perspectief, vanaf het water dus. Hartstikke leuk en echt een aanrader voor iedereen die komt naar Rotterdam!