Trendy fauteuils voor de stijlvolle chill sessie

Geniet nog meer van jouw ontspanningsmoment met trendy fauteuils. Het Franse woord “fauteuil” dat in het Nederlands simpelweg vertaald zou worden naar “leunstoel” klinkt chique en dat is niet voor niks: in een fauteuil is het altijd luxueus genieten. Anders dan een gewone stoel, kenmerkt een fauteuil zich door een ruime zitting, een lekkere leuning en goede ondersteuning. Vaak zijn trendy fauteuils behalve super comfortabel ook nog eens heel erg mooi en kan het de eyecatcher in jouw interieur worden.

Trendy fauteuils: praktisch en stijlvol

De fauteuil bewijst dat praktisch en stijlvol prima hand in hand kunnen gaan. Het handige aan een fauteuil in je interieur is dat de stoel weinig ruimte inneemt en daarom een goede toevoeging kan zijn aan een bank. Met een bank en een fauteuil, kun je net wat meer gasten in je zithoek kwijt. Bovendien is een stoel makkelijker te verplaatsen dan een bank, dus maak je met een fauteuil gemakkelijk de combinatie die je op dat moment nodig hebt. Zet hem voor het raam als je in de ochtend met een kopje thee van een moment alleen geniet, maar schuif heb juist dichter naar de bank toe als je met een groep vrienden samen zit. Dat de stoel praktisch is, doet echter niet af aan de stijl. In vrijwel elke inspiratiefoto van een zithoek, neemt de fauteuil een centrale plek in. Dit is omdat je trendy fauteuils in vele, stijlvolle uitvoeringen hebt, zodat je altijd kunt kiezen voor de stoel die het beste past bij jouw interieur.

Eyecatcher in jouw interieur

Met de juiste keuze, maak je van jouw fauteuil de eyecatcher in jouw interieur. Ga hiervoor eerst bij jezelf na welke sfeer je met jouw inrichting uit wilt stralen. Denk na over de vormen, kleuren en materialen die al in jouw interieur aanwezig zijn en kies vervolgens of de fauteuil hier in op moet gaan, of er juist uit moet springen. Heb je een kalme, rustige sfeer in jouw zithoek met simpele vormen en materialen, kies dan een fauteuil in dezelfde kleuren die past bij het interieur alsof je je in de natuur bevindt. Wil je juist wat extra pit toevoegen aan je huidige ruimte? Kies dan voor een opvallende kleur of stof zodat jouw fauteuil direct de aandacht trekt.  

De Ruijtermeubel | Oplossingen voor elk interieur.

Luxueus ontspannen in jouw trendy fauteuils

Fauteuils staan erom bekend dat ze naast trendy, ook comfortabel zijn en je er heerlijk in kunt ontspannen. Je kunt jouw keuze voor een fauteuil ook nog laten afhangen van bepaalde functies die voor jouw van belang zijn. Zo kun je gaan voor een relaxfauteuil die extra comfortabel is. Deze stoelen hebben alles om jouw chill sessie zo luxueus mogelijk te maken: zachte kussens, perfecte ondersteuning en vaak ook de mogelijkheid om achterover te leunen en in horizontale positie te relaxen. Ben je juist op zoek naar een iets dynamischere stoel? Kies dan voor een draaifauteuil waarmee je rondjes kunt draaien en je perspectief continu kunt veranderen. Heb je moeite met opstaan? Dan zijn er ook trendy fauteuils die je daar een handje bij kunnen helpen met een “sta op” functie.